Harga gambir emas juga tidak terlepas daripada produk tiruan yang dilakukan oleh manusia-manusia yang tidak bertanggungjawap serta mengambil kesempatan ke atas produk yang benar-benar berkesan.

Untuk kali ini kami akan menerangkan dan memberitahu bahawa harga sebenar produk gambir emas tulen yang dibekalkan oleh pembekal tulen seperti kami.Harga Gambir Emas

Gambar ini menunjukkan bukti harga asal dan sebenar bagi gambir emas ini adalah sebanyak RM89.90.

MAHALNYA??

Ya bagi orang yang tidak tahu apa nilai produk ini sudah tentau mereka akan cakap mahal!

Tetapi kami akan menerangkan kepada anda semua tentang sebab-sebab harganya yang mahal.

Harga gambir emas ini mahal adalah kerana: –

  1. Bahan-bahan organik yang berkualiti digunakan bagi menghasilkan gel gambir emas ini. Untuk penerangan lanjut secara detail sila baca post kami sebelum ini dengan hanya klik pada link ini –> Kandungan gel gambir emas
  2. Jaminan keberkesanannya yang mampu meningkatkan prestasi aktiviti intim anda bersama pasangan. Nescaya pasangan anda akan tersenyum lebar selepas anda menggunakan gel ini.
  3. Efek mampu bertahan lama kerana ianya meresap ke dalam kulit apabila disapu. Bukan ubat kuat di tepi jalan yang hanya bertahan ketika aktiviti hubungan intim sahaja.
  4. Tiada kesan sampingan yang akan berlaku kepada pemakai kerana ianya 100% diperbuat daripada bahan organik.
  5. Memanjangkan alat kelamin anda dari saiz biasa kepada saiz yang lebih panjang supaya memberi nikmat yang lebih kepada pasangan.
  6. Membesarkan alat kelamin anda juga dapat diperolehi dengan menggunakan produk ini.

 

Sekarang sudah terbukti bahawa dengan harga hanya RM89.90 tetapi pelbagai faedah dan kelebihan yang anda perolehi daripada pembelian ini.

Tambahan lagi, produk ini mampu bertahan berbulan-bulan kerana penggunaanya hanya sedikit sahaja setiap kali hendak menggunakan. Jadi sangat berbaloi walaupun hanya beli sekali tetapi boleh pakai berkali-kali selama berbulan lamanya.

Pastikan anda dapatkan yang original atau asli dari pengedar yang sah seperti kami.

Pastikan ianya mempunyai sticker yang mempunyai QR code bagi mengesan Jenama yang kualiti dan asli. Seperti di bawah.

Sekiranya anda ingin mendapatkan gambir emas pada harga PROMOSI TERHAD ni, boleh dapatkan melalui kami dengan menghubungi 0192026961 secara whatsap/sms.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here