Gambir Emas Guna Untuk Kesedapan Atau Kesihatan?

1
508

Gambir Emas menjadi fenomena besar di Malaysia buat beberapa tahun kebelakangan ini, namun adakah semua orang benar benar faham tentang produk ini sekadar untuk kesedapan atau kesihatan ?

Diharapkan dengan maklumat pada aritikel kami ini akan menghilangkan rasa ragu-ragu dan was-was anda serta menambah pengetahuan mengenai produk tempatan ini.

Latar belakang 

Masalah tenaga batin ini merupakan masalah sejagat yang dihadapi oleh kaum lelaki, sekalipun tidak mempunyai masalah tenaga batin tetapi masalah yang lebih parah lagi adalah kekecewaan tidak dapat memuaskan pasangan kita ketika aktiviti hubungan intim.

Terlalu banyak produk tenaga batin di luar sana yang tidak dapat menjanjikan apa-apa untuk menyelesaikan kemelut ini.

Diatas rasa tanggungjawab ini maka terhasillah satu fenomena luar biasa iaitu produk Gambir Emas Gel ini untuk menaikkan semua kredibiliti dan keyakinan anda sebagai lelaki dan sebagai ketua kepada wanita.

Cuba anda tanyakan soalan ini pada diri anda:-

 • Adakah pasangan anda benar-benar puas?
 • Apakah bukti yang mereka benar-benar puas?
 • Berapa lama aksi yang pasangan anda harapkan sebenarnya?
 • Pernahkah anda membuat pasangan anda juga mencapai tahap klimaks setiap kali bersama anda?

Jika anda tidak pasti dengan jawapan anda maka mari kita tengok keratan akhbar ini sebagai satu bukti dan kajian untuk tatapan kita semua.

lelaki lemah tenaga batin
90% lelaki Lemah Tenaga Batin

Keegoan lelaki menjadi punca hubungan mereka pecah belah ini semua gara-gara hanya pentingkan diri sendiri dan hanya memikirkan kepuasan diri sendiri sahaja tanpa kepuasan pasangan.

Kita anda boleh menjaga keperluan fizikal pasangan anda dengan baik sekali tetapi mengapa tidak boleh menjaga keperluan rohani mereka juga?

 

Kandungan Bahan

Senarai bahan yang digunakan untuk Gambir Emas:-

 • Gamat- Terkenal dengan kegunaanyanya untuk menyembuhkan luka, minuman tenaga, dan yang paling penting untuk pemulihan sendi dan otot, secara tak langsung ianya amat bermanfaat untuk otot pada alat kelamin lelaki.
 • Tongkat Ali

  Tongkat Ali -Kami sangat terkejut bahawa maklumat mengenai tongkat ali ini terdapat pada laman web WebMD. Menurut laman web tersebut, “tongkat ali ini mampu memberikan efek pada hormon testosterone.

 • Lintah

  Lintah -Bahan ini digunakan untuk menambahkan saiz zakar anda. Tetapi tidaklah teruk sampai bersaiz besar seperti awang hitam.

 • habbatus sauda

  Habbatus Sauda -Nama lainnya ialah Black seed, banyak juga digunakan untuk aplikasi di permukaan kulit bagi menambahkan vitamin pada kulit yang disapukan oleh minyak ini.

 • Zaitun

  Minyak Zaitun – apabila diratakan pada kuli dapat memberi manfaat dengan membuka liang-liang kulit supaya lebih besar dan memudahkan oksigen masuk.

 • Gambir Saraak

  Gambir Sarawak – Gambir Sarawak banyak digunakan untuk memberi efek kebas pada bahagian kulit kerana sifatnya inilah ianya banyak digunakan pada menahan sakit gigi dan ketika berkhatan.

Jika anda perhatika senarai bahan-bahan yang digunakan dalam produk gamat emas ini adalah terdiri daripada bahan-bahan organik dan tiada bahan terlarang.

Ya! Sangkaan anda betul bahawa bahan-bahan ini merupakan bahan aktif yang banyak digunakan untuk produk-produk kesihatan yang lain di luar sana terutama gamat, minyak zaitun dan Habbatus Sauda.

Namun begitu perlu diakui bahawa Gambir Sarawak merupakan bahan yang dominant dalam produk ini kerana kesan ketahanan ini adalah disebabkan oleh gambir sarawak yang memberikan rasa panas dan sedikit rasa kebas pada kemaluan

 

Sebab itu dengan kajian dan inisiatif yang dilakukan oleh pengasas produk Gambir Emas ini maka terhasil satu penemuan yang menakjubkan.

Ni kami siap sertakan no pendaftaran KKM untuk produk ni bagi menambah keyakinan anda.

 

Bagaimana Gamat Emas ini bertindakbalas dengan zakar anda

 • Ransangan hangat akan terasa kerana ia meningkat pengaliran darah anda didalam urat-urat darah anda, tetapi anda jangan risau kerana tidak sampai tahap panas macam minyak yuyi.

Faedah dan manfaat 

Tidak dinafikan impian setiap pasangan lelaki dan perempuan adalah untuk bahagia dan mencapai tahap kesihatan yang baik.

Tiada lagi memendam perasaan
Sesuatu hubungan itu mula berlaku keretakan adalah akibat daripada masing-masing segan untuk meluahkan tentang prestasi pasangannya. Jadi dengan ikhtiar pasangan menggunakan produk ini secara tidak langsung mampu membaiki hubungan dengan tidak lagi memendam perasaan tidak puas terhadap pasangan masing-masing.

Kesihatan alat kelamin terjaga
Dengan segala bahan organik yang telah dicampurkan pada gel ini mampu membuat alat kelamin lelaki semakin terjaga dan semakin sihat sekaligus menaikkan semula semangat dan keyakinan lelaki untuk bersama dengan pasangannya.

 

Kepentingan Menggunakan Gambir Emas ketika bersama dengan pasangan

 • mengelakkan ketidakpuasan
 • mengelakkan ejakulasi pra matang
 • mengeratkan kasih sayang
 • membuatkan pasangan tersenyum selepas bangun tidur

 

Adakah anda memerlukan Gambir Emas 

 • ejakulasi pra matang – tidak betul-betul keras tapi sudah ejakulasi
 • tak sampai 5 minit sudah ejakulasi
 • cepat merasa geli ketika bersama
 • tidak pernah  membuat urutan zakar

Berapa Harga Gel Gambir Emas ni?

Basic
 • 1 Botol Gel
 • Jimat RM9.90
RM80
Hubungi 0192026961
PRO
 • 2 Botol Gel
 • Jimat RM28.90
RM150
Hubungi 0192026961

Kesimpulan

Pada pendapat kami secara keseluruhannya gambir emas merupakan penyelesaian terbaik dan terpantas untuk mendapatkan semula perasaan ghairah bagi anda dan pasangan ketika melakukan aktiviti intim bersama.

Ini adalah kerana produk ini begitu selamat, dipercayai , efektif dengan serta merta dan tiada langsung kesan sampingan oleh kerana bahan-bahan organik yang terdapat di dalam produk ini.

Kesimpulannya adalah penggunaan gambir emas merupakan sesuatu yang baik untuk kesihatan zakar kerana ianya dapat melancarkan peredaran darah pada alat sulit lelaki.


Cuba Gambir Emas SEKARANG!

Hubungi

Whatsapp/SMS/Call

019-202 6961

SHARE
Next articleHarga Gambir Emas Tulen

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here